Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Απονομή Βραβείων Β΄ Λογοτεχν. Διαγων. Διηγήματος 2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» και μετά από διεξοδική συζήτηση ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
1. Προσδιορίστηκαν η ημερομηνία εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων του Β΄ Διαγωνισμού Διηγήματος, που θα είναι η Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30’ π.μ. και ο χώρος, που θα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης (περιοχή: Ψηλός Βράχος)
2. Ως προς το θέμα της έκδοσης του τόμου με τα διηγήματα, αποφασίσθηκε η έκδοσή του, με την προϋπόθεση της συμμετοχής στην έκδοση των συγγραφέων των διηγημάτων, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί. Καταλήξαμε στην απόφαση αυτή μετά από συνεκτίμηση πολλών παραμέτρων (περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Συλλόγου, απροθυμία χορηγών λόγω αντικειμενικών δυσκολιών κλπ). Η συμμετοχή θα έχει την μορφή προσυμφωνημένης προμήθειας ενός ελαχίστου αριθμού αντιτύπων (5 πέντε) στην τιμή κόστους (5-6 Ευρώ). Ο Σύλλογος θα καλύψει την διαφορά και ως εκ τούτου ευελπιστούμε ότι αρκετοί από τους φίλους συγγραφείς δεν θα περιοριστούν στην προμήθεια μόνον του ελαχίστου αριθμού αντιτύπων, αλλά θα παραγγείλουν λίγο μεγαλύτερο αριθμό αντιτύπων, ώστε να μη υπάρξει υπερβολική επιβάρυνση του Συλλόγου.
3. Αποφασίσθηκε η ημερομηνία αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία, το οποίο θα προχωρήσει και στην προκήρυξη του Γ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος. Καθορίσθηκε η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2001 στις 6.00΄ το απόγευμα στο Κέντρο «Καταρράκτες».
4. Παρακαλούμε τους συγγραφείς, τα διηγήματα των οποίων θα περιληφθούν στον τόμο για την αποστολή μιας έγχρωμης φωτογραφίας τύπου αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και ενός σύντομου βιογραφικού. Όσοι τυχόν δεν έχουν στείλει το κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή παρακαλούνται να το αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε ο τόμος να είναι έτοιμος πριν από το τέλος της χρονιάς. Επιτρέπονται μικροαλλαγές και διορθώσεις (λέξεις, ορθογραφία κλπ) στα κείμενα, αρκεί να μη αλλοιωθεί το διήγημα.
5. Όσοι από τους συγγραφείς συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και δεν περιλαμβάνονται στα βραβεία, επαίνους κλπ, αλλά θα έρθουν στην εκδήλωση παρακαλούμε να το δηλώσουν εγκαίρως, ώστε να τους απονεμηθεί Δίπλωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970 995041

Ηλεκτρονική δνση: dee2947@gmail.com

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: