Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Περιοδικά


"Φανταστικά Χρονικά"
Φθινόπωρο 2011 τ. 17

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του εξαιρετικού περιοδικού "Φανταστικά Χρονικά", που εκδίδει η "Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας" (Α.Λ.Ε.Φ.), ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα. Πληροφορίες για την ΑΛΕΦ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εδώ: http://www.alef.gr/greek/ και στην ιστοσελίδα http://alef-gr.blogspot.com/.
Το περιοδικό εκδίδεται από το 2003 και αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα περιοδικά ΕΦ στην Ελλάδα με πάντα ενδιαφέρουσα ύλη και ειδήσεις από τον χώρο της Επιστημονικής Φαντασίας.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί υπάρχει και βιβλιοκριτική για την νουβέλα ΕΦ "Η Μηχανή του Κατεστημένου" (Β΄  Έκδοση) του Δημήτρη Ε. Ευαγγελίδη. Για το βιβλίο αυτό υπάρχει παλαιότερη ανάρτηση εδώ: http://vivliofiloi.blogspot.com/2010/08/blog-post_28.html.


Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας είχε διοργανώσει μια πρωτοποριακή (για τα δεδομένα της Έδεσσας) και πολύ πετυχημένη Ημερίδα στις 20 Δεκεμβρίου 2010 με την συμμετοχή της Καθηγήτριας του ΑΠΘ κας Δόμνας Παστουρματζή και νέων συγγραφέων αυτού του λοχοτεχνικού είδους, που διαθέτει σχετικά ολιγάριθμο, αλλά φανατικό κοινό. Για την εκδήλωση αυτή υπάρχει σχετική ανάρτηση εδώ: http://vivliofiloi.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html
ΔΕΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια: