Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση 22-11-2019


Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης:
Ο συγγραφέας Τρύφων Ούρδας, Δημ. Ευαγγελίδης, η συντονίστρια 
Ροζαλία Γαβριηλίδου και ο Άρης Παπαγιάννης

Μια εξαιρετική και φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας στην παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου του συλλόγου "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" Τρύφωνα Ούρδα. Σε μια ζεστή από πολλές πλευρές αίθουσα που γέμισε σιγά-σιγά από μέλη και φίλους του Συλλόγου ο συγγραφέας συγκίνησε το κοινό με την απλή και ανθρώπινη "εξομολόγησή" του, μια πραγματική "κατάθεση ψυχής" για την υλοποίηση του νεανικού του ονείρου να γράψει κάποτε ένα βιβλίο καταχειροκροτούμενος από το κοινό.


Ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Άρης Παπαγιάννης μίλησε για το βιβλίο αναδεικνύοντας τις αρετές και την ομορφιά του λογοτεχνικού ταλέντου του συγγραφέα. 
Ο Δημήτρης Ευαγγελίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου για αρκετά χρόνια, αναφέρθηκε κυρίως στο παραγνωρισμένο για πολλά χρόνια λογοτεχνικό είδος "διήγημα" που όπως τονισε αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα είδη, μια και η/ο συγγραφέας καλείται μέσα σε λίγες σελίδες να αναπτύξει το θέμα του.
Η συντονίστρια Ροζαλία Γαβριηλίδου, μέλος του Δ.Σ. εκτέλεσε άψογα την αποστολή της ενθουσιάζοντας το κοινό με την άριστη απόδοση των αποσπασμάτων από διηγήματα του βιβλίου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο βουλευτής Διον. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημ. Γιάννου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Φίλιπ. Γκιούρος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων και πολλοί βιβλιόφιλοι, όπως προαναφέρθηκε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: