Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Μια εξαιρετική εκδήλωση


Βιβλιοπαρουσίαση

Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τον σύλλογο  «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» στην αίθουσα του παλιού Παρθεναγωγείου της πόλης, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Νένας Εξάρχου με τον τίτλο «Όνειρα μη προβλεπόμενα». Ένα βιβλίο με ιστορίες της Γ΄ Λυκείου, όπως τις έζησε ή τις σκέφτηκε, η συγγραφέας καταγράφοντας όλους τους φόβους, τις ανησυχίες, το άγχος που έχουν οι μαθητές ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων.

Η ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την εκπαιδευτικό Γεωργία Βλάχα και στην συνέχεια, για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς και την αντιμετώπισή τους, μίλησαν η σύμβουλος σταδιοδρομίας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Μελίνα Αλμπάνη και η σχολική ψυχολόγος κα Χριστίνα Κούτση. Ενδιαφέρουσα υπήρξε και η παρέμβαση της Ψυχολόγου του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Νομού Πέλλας (ΚΕΔΑΣΥ) κας Χριστίνας Βυρσωκίνου, καθώς και η τοποθέτηση του μέλους του ΔΣ των Βιβλιόφιλων Δημ. Ευαγγελίδη.



Την όλη εκδήλωση συντόνισε άψογα το μέλος του συλλόγου Δέσποινα Τσεχελίδου, ενώ χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο πρόεδρος Τρύφων Ούρδας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελληνικά τραγούδια από δύο εξαιρετικούς νέους Εδεσσαίους μουσικούς, τον Κωνσταντίνο Χρήστου (τραγούδι) και τον Κωνσταντίνο Σαπουνά (κιθάρα).     

                                         

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: