Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Συναυλία του Κουιντέτου Εγχόρδων "Five Elements"



 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στις 7:30 μμ πραγματοποιήθηκε στο Παρθεναγωγείο η συναυλία του Κουιντέτου Εγχόρδων "Five Elements" (Πέντε Στοιχεία), που άφησε άριστες εντυπώσεις. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης Νερό, Γη, Αέρας, Φωτιά, ενώνονται στο πέμπτο, τον Αιθέρα.

Το κουιντέτο, αποτελούμενο από τις: Αθανασία Σιαμέτη-Βιολί, Αλεξάνδρα Τσιάρα-Βιολί, Κωνσταντίνα Τσιραμπίδου-Βιόλα, Δήμητρα Κουγιουμτζίδου-Τσέλο, Λυγία Μηλιά-Κοντραμπάσο, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φεστιβάλ "Φύση, η Μούσα των τεχνών"  και την Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) μέσω του μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματός της, του Ωδείου Δήμου Έδεσσας, δημιουργεί μουσικό σύνολο που θα την εκπροσωπεί σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΔΕ, όσο και για τα μέλη του κουιντέτου, του οποίου η πρώτη εμφάνιση ήταν εξαιρετική, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των φιλόμουσων κάθε ηλικίας που γέμισαν την αίθουσα του Παρθεναγωγείου.

 Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια: