Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τόμος διηγημάτων Ε΄ Διαγωνισμού


Τόμος διηγημάτων

Φίλες και φίλοι βιβλιόφιλοι,
Ο υπό έκδοση τόμος με τα διηγήματα του Ε΄ Διαγωνισμού ολοκληρώνεται σύντομα και θα οδεύσει προς το τυπογραφείο. Η τιμή του καθορίστηκε στα 6 Ευρώ, στα οποία θα προστεθούν τα έξοδα αποστολής, εφ' όσον θα τον παραλάβουν ταχυδρομικώς.
Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε, το συντομότερο δυνατό, τον ακριβή αριθμό αντιτύπων (τουλάχιστον 2) που θα χρειαστείτε ώστε να παραγγείλουμε τον ανάλογο αριθμό. Αρκετοί μας έχουν ήδη ενημερώσει και αναμένουμε και τις υπόλοιπες παραγγελίες.
Επίσης θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε εάν θα παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις για την τελετή βράβευσης που συμπίπτει φέτος με τα 10χρονα από την ίδρυση του Συλλόγου. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία με ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ που έχουν συμμετάσχει στους Διαγωνισμούς.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου 2017 και περιλαμβάνουν:
Σάββατο 2/9 ώρα 7.30 μμ Θεατρικό μονόπρακτο με θέμα το βιβλίο. Θα ακολουθήσει αμέσως μετά η Ημερίδα Νέων Συγγραφέων (δηλώστε συμμετοχή).
Κυριακή 3/9 ώρα 11.30 πμ Ομιλία της Δημάρχου Ακανθούς (κατεχόμενα Κύπρου) κας Ελ. Χατζημιχαήλ (Α΄ Βραβείο) και θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των διακρίσεων.
Θα υπάρχει και Έκθεση φωτογραφιών από τα κατεχόμενα για την οποία θα ενημερώσουμε σύντομα.
Τέλος, όσες/όσοι έστειλαν φωτ. κάτω από 200kb θα πρέπει να μας στείλουν σε μεγαλύτερη ανάλυση ώστε να μη υπάρξει πρόβλημα, μια και θα εκτυπωθούν ως ασπρόμαυρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μαίηλ θα έχει αλλάξει τους επόμενους δύο μήνες και καλόν είναι η επικοινωνία μας πλέον να γίνεται με το νέο: antioch1@windtools.gr
Το τηλ. 6970 995041 εξακολουθεί να ισχύει.
Καλές διακοπές!


Δεν υπάρχουν σχόλια: