Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Βασιλόπιτα 2017


Κοπή Βασιλόπιτας 2017

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" στο Κέντρο "Καταρράκτες", με την παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημ. Γιάννου, εκπροσώπων άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας (Εδεσσαϊκό Θέατρο, Μ. Αλέξανδρος, Σύλλογος Ποντίων, Σύλλογος Ηπειρωτών, Σύλλογος Μικρασιατών, Λαογραφική Εταιρεία) μελών και φίλων του Συλλόγου, που αψήφησαν τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Το πολικό ψύχος που επικρατούσε έξω δεν εμπόδισε την δημιουργία μιας εξαιρετικά θερμής ατμόσφαιρας μέσα στην αίθουσα με συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμό μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ Συλλόγων.
Ο Πρόεδρος των "Βιβλιόφιλων" Δημ. Ευαγγελίδης αναφέρθηκε στην ομιλία του στις πολυάριθμες εκδηλώσεις και στους 2 Διαγωνισμούς που υλοποιεί ο Σύλλογος και οι οποίοι βρίσκονται σε εξέλιξη: Ο 5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος και ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης, ο οποίος πραγματοποιείται με την συνεργασία της Δνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. 
Ακολούθησε η πραγματοποίηση της ετήσιας ενημερωτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Βασιλόπιτας του ΔΣ και την διανομή των ατομικών πιτών σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Τυχερός της πίτας του ΔΣ ήταν ο Γραμματέας του Συλλόγου Χρήστος Μπιμπίτσος, ενώ το νόμισμα από τις ατομικές πίτες έπεσε στο μέλος του ΔΣ Γιάννη Γατσούλη. Τα σχετικά πειράγματα έδωσαν και πήραν ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κέφι και την φιλική ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση. 
Ευχόμαστε να είμαστε όλοι γεροί και να ξανασυναντηθούμε και πάλι του χρόνου!  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: