Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Το Νέο Βιβλίο Του Γιώργου Σαγιά


Βιβλιοπαρουσίαση στην Λαμία


Με την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας να είναι γεμάτη, ο Γιώργος Σαγιάς παρουσίασε το νέο του βιβλίο ”Εντέλει ποιος θεολογεί;” την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016. Πάρα πολύς κόσμος παραβρέθηκε, ακόμη και έξω από το Εργατικό Κέντρο στεκόντουσαν, αλλά και από τον πολιτικό και εκπαιδευτικό χώρο υπήρξαν πολλές παρουσίες.


Ο κ. Γιώργος Σαγιάς μίλησε για την νέα του προσπάθεια να αποτυπώσει στο βιβλίο την σκέψη του ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να βλέπει το δημιούργημα του τυπωμένο.
Η παρουσίαση έγινε από τους : Θεόδωρο Παντούλα, Εκδότη – Νεοελληνιστή, Απόστολο Ρούσκα, Πτυχιούχο Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ – ΜΔΕ στη Φιλοσοφία της Θεολογίας, Νικόλαο Ηλιόπουλο, Παιδαγωγό – ΜΔΕ στην Οργάνωση και Διοίκηση στην Εκπαίδευση και Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, Διευθυντή Γυμνασίου Νέου Μοναστηρίου – ΜΔΕ στην Εκκλησιαστική Ιστορία Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης – Δρ. Θεολογίας – Πρόεδρο της Πανελλήνιας ´Ενωσης Θεολόγων.
Την εκδήλωση συντόνισε η Αγγελική Επιστάτου, Πτυχιούχος Φυσικής – ΜΔΕ στην Ιατρική Φυσική – υπ. ΜΔΕ στην Υπολογιστική Ιατρική και Βιολογία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: