Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Βιβλιοπαρουσίαση μυθιστορήματος Χρ. Μπιμπίτσου


Βιβλιοπαρουσίαση


Ο Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» και οι Εκδόσεις «Μολύβι», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του υπερβατικού μυθιστορήματος του Χρήστου Κ. Μπιμπίτσου «Λύκε, λύκε είσαι εδώ;».


Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας. 

Κατά την παρουσίαση, με αφορμή ιδέες και εικόνες του βιβλίου, ο Ευάγγελος Τρυψιάνης (Φιλόλογος-Συγγραφέας) και ο συγγραφέας θα αναπτύξουν το θέμα: «Προδοσία, Οργή και Εκδίκηση: Αναζητώντας την Κάθαρση». 

Για την τεχνική συγγραφής του μυθιστορήματος θα μιλήσει η Ιωάννα Αμπατζή, Συγγραφέας και Εκπαιδεύτρια Δημιουργικής Γραφής ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημήτριος Ευαγγελίδης, συγγραφέας. 
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. 

Σας περιμένουμε…


Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για ένα «ιδιόρρυθμο» μυθιστόρημα, με ήρωες μία παρέα εφήβων που ανήκουν στη γενιά του ’80. Ο συγγραφέας περιγράφει, χρησιμοποιώντας άλλοτε παρελθοντικούς χρόνους και άλλοτε ενεστώτα, μία σειρά από αλλοπρόσαλλα γεγονότα, φάρσες, αλλά και αυθεντικούς διαλόγους που αντλούνται από την καθημερινότητα των ηρώων.

Ο Συγγραφέας συμμετέχει στο έργο, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο στην πλοκή και εξέλιξη, εθισμένος στο συναίσθημα της εκδίκησης και σχοινοβατώντας σε μία ευαίσθητη ισορροπία όπου η εξουσία αλλάζει συνεχώς χέρια.

Το μυθιστόρημα χαρακτηρίζεται από έναν παράξενο συνδυασμό τρυφερότητας και εκδικητικής μανίας που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε τις ρίζες του σημερινού «κακού», αλλά και της «ελπίδας» που υπόσχεται η λεγόμενη «γενιά της πολυθρόνας». Ή, τουλάχιστον, όπως οι «γενναίοι» εκπρόσωποί της συνδέθηκαν και αναμείχθηκαν αργότερα με τους επιβιώσαντες «baby boomers» και τους νεότερους «golden boys».

Κυκλοφορεί σε όλα τα κεντρικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Οι εκδόσεις Μολύβι παραμένουν στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία.

Καλή ανάγνωση...



Δεν υπάρχουν σχόλια: