Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Επείγουσα Ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Παρακαλούμε όσες/όσους από εσάς, που τα διηγήματά σας επιλέχθηκαν να συμπεριληφθούν στον τόμο του Γ΄ Διαγωνισμού Διηγήματος, και ΔΕΝ έχετε στείλει ακόμη το διήγημά σας, το βιογραφικό και την φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) σας σε ηλεκτρονική μορφή να μας τα στείλετε το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση antioch1@otenet.gr.
Εάν δεν έχουμε παραλάβει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία αυτά που ζητάμε θα προχωρήσουμε με επιλαχόντες, οι οποίοι/ες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.
Πρέπει μέχρι 15 Αυγούστου να παραδώσουμε στο τυπογραφείο σε ηλεκτρονική μορφή τον πλήρη τόμο προς εκτύπωση, ώστε να παραλάβουμε τα αντίτυπα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων του Γ’ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην ΕΔΕΣΣΑ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου 4 σχόλια:

Iordanis Aslanidis είπε...

Πότε θα μάθουμε λεπτομέρειες για την εκδήλωση, όπως πού ακριβώς θα γίνει;

katerina christofi είπε...

Καλησπέρα,

δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με πολλή αγάπη και σας το παρουσιάζω! www.bookbazaar.gr

Βιβλιόφιλος είπε...

Η εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων του Γ’ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην ΕΔΕΣΣΑ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στείλτε μήνυμα εδώ: antioch1@otenet.gr

Βιβλιόφιλος είπε...

@katerina christofi
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα συστήσουμε την ιστοσελίδα σας σε όλους τους φίλους μας.