Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Οι "Μελωδοί της Έδεσσας" υπό την διεύθυνση του Χρ. Σαμαντά απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα των παραβρισκομένων.

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις 
του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις (26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015) που οργάνωσε ο Σύλλογος "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" με αφορμή την απονομή των βραβείων του Δ' Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημ. Γιάννου, ο κ. Ι. Αποστολάκης Υποδιευθυντής Αστυνομίας, ο κ. Γ. Τάτσιος, Πρόεδρος της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων" της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι και οι "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας", εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων των Νομών Πέλλας, Ημαθίας και Φλώρινας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου. 
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συμφώνησαν να συναντηθούν και πάλι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2017 στις διήμερες εκδηλώσεις της απονομής βραβείων του επόμενου (Ε΄) Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος, οι οποίες θα συμπέσουν και με τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.  

Οι καλλιτέχνες Χρ. Παλάνης και Λαρίσα 
Καπαγαννίδου ομόρφαιναν την Ημερίδα 
με τις μελωδίες τους 

Ημερίδα Νέων Συγγραφέων
Σάββατο 26-9-2015

Ο Δήμαρχος Έδεσσας στην Ημερίδα


Στιγμιότυπο από την συζήτηση που ακολούθησε

Από το δείπνο αλληλογνωριμίας

Απονομή Βραβείων, Κυριακή 27-9-2015
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
στο βήμα

Απονομή του Α΄ Βραβείου στην κ. Σωτηρία Βασιλείου
από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Απονομή του Α΄ Επαίνου στον κ. Τρύφωνα Ούρδα
από τον Δήμαρχο Έδεσσας


Ο Εισηγητής  κ. Ιορδάνης Ασλανίδης
στην ενδιαφέρουσα ομιλία του για το μέλλον του βιβλίου

Ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ. Γ. Τάτσιος
και εκπρόσωποι Συλλόγων της Ομοσπονδίας
μετά την εκδήλωση




Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Διήμερο εκδηλώσεων από τους "Βιβλιόφιλους"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας»
σας προσκαλεί στο Διήμερο Εκδηλώσεων:

1) Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 
και ώρα 6.30΄ μμ
στην Ημερίδα Νέων Συγγραφέων
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου 
Δήμου Έδεσσας (Περιοχή Βαρόσι)

2) Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 
και ώρα 11.30΄ πμ 
στην εκδήλωση απονομής βραβείων
του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Περιφ. Ενότητας Πέλλας (Διοικητήριο)

Συμμετέχουν «Οι Μελωδοί της Έδεσσας» 
και οι Χρήστος Παλάνης-Λαρίσα Καπαγιαννίδου


Ημερίδα Νέων Συγγραφέων
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.30΄ Έναρξη – Χαιρετισμοί
 18.45΄  Παρουσίαση βιογραφικών από τον Πρόεδρο
              των «Βιβλιόφιλων Έδεσσας» 
               κ. Δημήτρη Ευαγγελίδη
              Ομιλίες συγγραφέων:
               Κακούρη Γλυκερία
              Κικίδου Λένα
    Ντάκος Στέφανος
 19.30΄   Συζήτηση με το κοινό
 20.30΄   Πέρας εκδήλωσης
  
Δεξίωση φιλοξενουμένων 
από τον Δήμο Έδεσσας
στο Κέντρο «Καταρράκτες»



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

27ης Σεπτεμβρίου 2015

Απονομή Βραβείων
Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού


11.45΄          Έναρξη – Καλωσόρισμα
                   Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θ. Θεοδωρίδη
Χαιρετισμός Δημάρχου Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου
                   Χαιρετισμός κ. Γ. Τάτσιου, Προέδρου Πανελλήνιας
                     Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Χαιρετισμός κ. Κ. Παυλίδου, Προέδρου Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας
  
12.15΄         Ομιλία Προέδρου «Βιβλιόφιλων» κ. Δ. Ευαγγελίδη
                   Ομιλία κ. Σ. Βασιλείου (Α΄ Βραβείο Διαγωνισμού)
                   Ομιλία κ. Τ. Ούρδα (Α΄ Έπαινος Διαγωνισμού)
                   Ομιλία κ. Ι. Ασλανίδη

 13.10΄         Απονομή διπλωμάτων

 13.30΄         Τραγούδια από την Χορωδία «Μελωδοί της Έδεσσας»
  

13.50΄         Πέρας Εκδήλωσης





Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τα απαράδεκτα (2)

Βιβλία που δεν θα συστήνατε ποτέ στους συνανθρώπους σας βιβλιόφιλους


Η σούτρα του σαλεμένου Προφήτη 
και η κούτρα του πονεμένου αναγνώστη

Το πιο απεχθές βιβλίο που έχω διαβάσει ήταν αναμφίβολα “Ο κήπος του Προφήτη”. Τι μαύρο χάλι(λ) ήταν αυτό το βιβλίο! Ένας wannabe προφήτης που μιλούσε σαν εξάχρονο και έδινε τις “σοφές” συμβουλές του περιδιαβαίνοντας τον κήπο του. Πόσος λαϊκισμός θεέ μου! Δεν είναι μετά να απορείς που πολλοί άνθρωποι ψοφάνε να βρουν έναν προφήτη να τους πήξει στις αρλούμπες. Θύμιζε πολύ τον “Μικρό πρίγκιπα” μόνο που εκεί μιλούσε ένα μικρό αγόρι για πράγματα που θα ενδιέφεραν και έναν ενήλικα ενώ εδώ μιλά ένας ενήλικας με τόσο παιδιάστικο τρόπο που δε θα αποσπούσε όμως ούτε την ελάχιστη προσοχή από ένα παιδί. Διάχυτη θρησκευτικότητα, ανόητες παραβολές, απλοϊκές συμβουλές που υποκρίνονταν τις απλές, κανένα βάθος. Ακόμα και ο Κοέλιο με τον “Αλχημιστή” του, φαντάζει μπροστά του ο Τολστόι του είδους!


Ένα παρόμοιο βιβλίο με περισσότερα ναρκωτικά αλλά εξίσου απεχθές με το πρώτο, ήταν “Η σούτρα της χρυσής αιωνιότητας” του Τζακ Κέρουακ. Εδώ ανεβήκαμε επίπεδο. Χρησιμοποιούμε τον Βουδισμό που μοιάζει σαν εξωτικό φρούτο για έναν δυτικό και με μια καλή δόση παραισθησιογόνα γράφουμε ένα βιβλίο τίγκα στο μυστηριακό και πνευματιστικό αχταρμά κοτσάροντας μια φανταχτερή λέξη (σούτρα) που σημαίνει τα ιερά κείμενα των βουδιστών ή κάτι τέτοιο, και εκβιάζοντας την υστεροφημία μας χρησιμοποιώντας λέξεις όπως “χρυσή” και “αιωνιότητα”, για να καλύψουμε την ανεπάρκεια του συγγραφικού μας ταλέντου, πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που θα φράξει τις εγκεφαλικές αρτηρίες όλων των αναγνωστών, Βουδιστών ή μη. Είπαμε, η θρησκεία είναι το όπιο του λαού αλλά αν δεν έχεις κάτι επιδραστικότερο στο σπίτι καλύτερα μην ξεκινήσεις την ανάγνωση. Αν θυμάμαι καλά, στην εισαγωγή του βιβλίου αναφερόταν ότι ο Κέρουακ είχε δηλώσει πως αν δεν έγραφε αυτό το βιβλίο μάλλον θα αυτοκτονούσε. Αυτό για να δείτε, σε τι τρομερή κατάσταση μπορεί να περιέλθει ένας άνθρωπος στην προσπάθειά του να κρατηθεί στη ζωή!

                                                                                                      Μαραμπού


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε η Βούλα Ζουμπουλάκη


Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός 
Βούλα Ζουμπουλάκη

Αθήνα
Μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς της σκηνής και της μεγάλης οθόνης, η Βούλα Ζουμπουλάκη, έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών. 

Γεννημένη στο Κάιρο της Αιγύπτου στις 24 Σεπτεμβρίου του 1924, η Βούλα Ζουμπουλάκη θέλοντας να κάνει το χατίρι της οικογένειάς της μπαίνει στη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ παράλληλα σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Σχολή Μονωδίας του Εθνικού Ωδείου.

Μαθήτρια ακόμα της σχολής του Εθνικού, γνωρίζει τον Δημήτρη Μυράτ με τον οποίο παντρεύεται στο Κάιρο το 1951. Η Μαρτίριο από το «Σπίτι της Μπερνάντα Αλμπα», είναι ο πρώτος της σημαντικός ρόλος, στο θέατρο Κοτοπούλη, σε σκηνοθεσία Αλέξη Μινωτή. Στο ίδιο θέατρο, διευθυντής του οποίου ήταν ο Δημήτρης Μυράτ θα συνεχίζει με παραστάσεις όπως: «Φαύλος κύκλος» του Ψαθά, «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ, «Επτά χρόνια φαγούρα» του 'Αξελροντ, «Η δικηγορίνα» του Βενέιγ, «Λυσσασμένη γάτα» του Ουΐλλιαμς κ.α.

Από το 1957, πρωταγωνιστεί στον θίασο του Δημήτρη Μυράτ στην «Υπόθεση Ντρέυφους» του Σκουλούδη, «Το φως της καρδιάς» του Ουΐλλιαμς, τους «Δίκαιους» του Καμί, το θρυλικό «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Πιραντέλλο κ.α. 

Από το 1968 το θεατρικό σχήμα γίνεται «Θίασος Μυράτ - Ζουμπουλάκη» και συνεχίζουν με έργα όπως: «Εσθήρ» του Ρακίνα, «Απαγορευμένο τετράδιο» του Τσέσπεντες, «Αντιγόνη» του Σοφοκλή», «Διάλογοι» του Πλάτωνα, «Εκάβη» του Ευριπίδη, «Να ντύσουμε τους γυμνούς» του Πιραντέλλο κ.α. Το Μετά το θάνατο του Δημήτρη Μυράτ το 1991, συνεργάζεται με το Εθνικό Θέατρο, και με το Μοντέρνο Θέατρο του Γιώργου Μεσσάλα.

Στον κινηματογράφο, όλοι την θυμόμαστε ως Αννέτα στην «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη, να τραγουδά το «Εφτά τραγούδια θα σου πω», ενώ έχει παίξει ακόμα σε εννέα ταινίες. Για την τελευταία της ταινία τους «Αθηναίους» του Γιάννη Αλεξάκη, το 1990, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Ποιότητας στην κατηγορία Β' ρόλου.

Η Βούλα Ζουμπουλάκη έχει τιμηθεί με το Α' Βραβείο Φεστιβάλ Λισσαβόνας (1964), με το Α'βραβείο ηθοποιίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1966 αλλά και με το Α' Έπαθλο Μ. Κοτοπούλη (καλύτερης ηθοποιού) το 1961.

Στις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ανήκει και η τηλεοπτική σειρά «Πορφύρα και αίμα» του Νίκου Φώσκολου, το 1978.

H κηδεία της Βούλας Ζουμπουλάκη θα γίνει την Παρασκευή από το Α' Νεκροταφείο στις 16.00.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τα απαράδεκτα (1)

Βιβλία που δεν θα συστήνατε ποτέ στους συνανθρώπους σας βιβλιόφιλους


Αύγουστος του 2010. Ξεκινούσα για διακοπές και στις διακοπές  πάντα  θέλω  να έχω μαζί μου μερικά αστυνομικά μυθιστορήματα. Εκτιμώ πολύ την ευφυΐα τους, με απορροφούν και με ξεκουράζουν ταυτόχρονα και γι' αυτό τα καταπίνω σαν κουφέτα. Με τα μπαγκάζια φορτωμένα στο αυτοκίνητο και την οικογένεια να περιμένει,  μπήκα  ασθμαίνοντας στο βιβλιοπωλείο της Βιβής: « Δώσε μου στα γρήγορα δύο-τρία βιβλία, φεύγω διακοπές και δεν έχω τίποτε να διαβάσω .»  Φεύγοντας είχα στα χέρια μου και ένα βιβλίο με τίτλο τα “Δείπνα της Εκάτης” του Λεωνίδα Καληδόνη.
Τα πρώτα σημάδια ήταν ευοίωνα. Η  γραφή καλή. Η διήγηση έρεε αβίαστα από σελίδα σε σελίδα. Η δράση εξελισσόταν σε μία σύγχρονη, ατμοσφαιρική, νουάρ Αθήνα. Pas mal.   Βεβαίως, συμβαίνουν κάποιοι μυστηριώδεις φόνοι και πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος.  Όλα όπως πρέπει. Ήταν ωραίο και το ξενοδοχείο, ωραία  και η Λευκάδα! Το πρωί στην ξαπλώστρα, το μεσημέρι στην κρεββατάρα και το βράδυ στην αυλή, γύριζα σελίδες και έψαχνα για το δολοφόνο.  Dolce vita! Υπήρχε βέβαια και μία γενναία δόση  παγανισμού, ανακατωμένου με δεισιδαιμονίες και αρχαιοελληνική μυθολογία. Ολίγη από Λιακόπουλο και ολίγη από  Μάγισσες της Σμύρνης, αλλά δεν χαλιόμουν.  Άλλωστε από τον Dan Brown και μετά είχαμε υπερεκτεθεί αναγνωστικά στο μεταφυσικό, συνωμοτικό. Βροχή έπεφταν τότε  στα βιβλία οι μάγισσες, οι νεράιδες , τα ξωτικά και τα βαμπιρ. Επιείκεια, το λοιπόν, στον πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα.
Με την πλοκή σε πλήρη εξέλιξη, στο ζενίθ της αγωνίας, όταν όλοι πλέον ήταν ύποπτοι για serial killers, οι  δύο βασικοί άρρενες ήρωες κάνουν ένα θεαματικό  come- out  και από στρειτ -καζανόβας ο ένας και στρειτ- ιντελεκτουέλ ο άλλος, έρχονται και ζουν ένα  τρελό ομοφυλοφιλικό πάθος επί αρκετές  σελίδες. Κάθε αστυνομικό θρίλερ, που σέβεται τον εαυτό του έχει μία τουλάχιστον femme fatale.  Εδώ θα έχουμε έναν μοιραίο ανήρ, σκέφτηκα. Γιατί όχι;  



Μετά από αυτό, όμως, όλα αλλάζουν. Αλλάζει ο τόνος, αλλάζει το χρώμα. Οι φόνοι αρχίζουν να ωχριούν μπροστά στις σκέψεις, στις ενοχές, στο πάθος, στην αγωνία και στην έλξη που νιώθει ο ιντελεκτουέλ και ήδη γκέι βασικός ήρωας μας. Ο πρώην καζανόβας και ήδη μοιραίος ανήρ, έχει φρικτά παιδικά τραύματα, τα οποία ο συγγραφέας  ξεδιπλώνει  με λύσσα από σελίδα σε σελίδα. Αυτό  θα έπρεπε να θυμίσει λίγο «Seven» , λίγο σιωπή των αμνών, αλλά τελικά  δεν τα θυμίζει καθόλου. Ακολουθώ υπάκουα τον συγγραφέα, μέσα από ατέλειωτες σελίδες περιγραφών φρικτών παιδικών βασανιστηρίων και διαστροφικών ενήλικων συμπεριφορών. Ο συγγραφέας βασανίζεται και μας βασανίζει. Άλλο επιθυμεί  να αφηγηθεί, κάτι διαφορετικό από αυτό που ξεκίνησε να γράφει.  Παρόλα αυτά, τον ακολουθώ, για να φτάσουμε μαζί, όπως ξεκινήσαμε, στην αποκάλυψη του δολοφόνου και στην κάθαρση.
Καθώς,όμως, οι σελίδες πλησιάζουμε στο τέλος, η αποκάλυψη του δολοφόνου ενδιαφέρει  ολοένα και λιγότερο τον συγγραφέα. Οι περιγραφές έχουν ήδη κατακτήσει τα βασικά του  σαδομαζοχισμού. Τίποτε αστυνομικό δεν έχει απομείνει. Μόνο βία, σάρκα και αίμα. Θηλές που στάζουν αίμα. Η αφήγηση έχει πλέον απογειωθεί στα ύψη του μαρκησίου ντε σαντ. Αλλά εγώ εκεί. Πιστή στον συγγραφέα και στον μύθο του, μένω για το τέλος και την κάθαρση.  Όσο  μεγαλώνει η αποστροφή μου για τα ποτάμια ωμής βίας, αίματος και πόνου, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη μου για το τέλος. Όποιο τέλος διαλέξει ο συγγραφέας!  
Αμ δε! Ο ιντελεκτουέλ ήρωας, συγκλονισμένος, δραπετεύει από τον φρικτό κόσμο του πρώην καζανόβα και τρέχει να φύγει για να σωθεί ώσπου ξαφνικά … στην τελευταία σελίδα...  κάνει μια σκέψη: Τον αγαπάει! Τον πρώην στρειτ -καζανόβα, φρικτά κακοποιημένο, διεστραμμένο και ήδη διαλυμένο κατ΄ εξακολούθηση δολοφονο αλλά η αγάπη είναι το παν και όλα τα γιατρεύει!  Όλα γίνονται ροζ!  Αλλάζει ρότα και χάνεται με το αυτοκίνητο του στο ηλιοβασίλεμα, γυρνώντας  πίσω στη Μάνη (!) εκεί που τον είχε αφήσει με τα κουζινομάχαιρα και τις ματωμένες θηλές στην ταράτσα του μανιάτικου πύργου (!) για να τον αγκαλιάσει, να του αφοσιωθεί και να ζήσουν ερωτευμένοι  happily ever after!  
Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να θύμωσα τόσο πολύ με ένα βιβλίο:
Για την ματαίωση των υψηλών προσδοκιών των πρώτων σελίδων; Ναι, αλλά όχι κυρίως για αυτό.
Για την τεράστια ποσότητα αίματος, βίας και πόνου που χρειάστηκε να υποστώ προκειμένου ο συγγραφέας να βρει το θάρρος να γράψει την ομοφυλοφιλική ιστορία αγάπης που εξ αρχής ήθελε να γράψει , αλλά δεν το τόλμησε; Ναι και για αυτό!
Για την κάθαρση,  που μου στέρησε;   Ναι,  αυτό μου την έδωσε στα νεύρα.
Για το χλιαρό,  ροζ τέλος, που σε τίποτε δεν ζηλεύει όλα τα Αρλεκιν και τα Βίπερ-Νόρα του κόσμου; Αυτό μου έκανε τα νεύρα σμπαράλια.  
Για την προδοτική, ανάλγητη και χυδαία προσβολή στον αγώνα και στο κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων; Αυτό με έκανε έξαλλη. Το βιβλίο αυτό, όχι μόνο ήθελε να γράψει για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα και δίστασε να το κάνει ευθέως αλλά επιπλέον ήθελε και να πουλήσει! Και για το λόγο αυτό συνέδεσε την έκρηξη του γκέι-πάθους με παγανιστικές δοξασίες, μητέρες- θεές,  serial-killers, σκληρά παιδικά τραύματα, βιασμούς και βασανιστήρια και για να πουλήσει … πούλησε  κοψοχρονιά την ομοφυλοφιλία σαν αρρώστια.
Αυτό είναι ένα βιβλίο που με θύμωσε πολύ και δεν το συστήνω σε κανέναν.  Βεβαίως με κάτι περιγραφές σαν τις παραπάνω, μου το έχουν ζητήσει και το έχω δανείσει σε καμιά ντουζίνα ανθρώπους και μάλλον έχω γίνει η καλύτερη διαφημίστρια του Καληδόνη.  Τώρα που τα γράφω αυτά, αναλογίζομαι ότι δεν θυμάμαι καθόλου τα άλλα βιβλία που είχα διαβάσει σε εκείνες τις διακοπές, τις τελευταίες διακοπές… 
Γιατί κάποτε πηγαίναμε και διακοπές σε ξενοδοχεία και αγοράζαμε και μία ντάνα βιβλία μόνο για τις διακοπές! Κοίτα να δεις τώρα, καθώς με τυλίγει η προσωπική μου θλίψη, τα δείπνα της Εκάτης  με θυμώνουν όλο και λιγότερο, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
Μάρθα


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση απονομής βραβείων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Βιβλιόφιλοι Έδεσσας" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στο Διήμερο Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 26/27 Σεπτεμβρίου 2015 στην Έδεσσα με την ευκαιρία της απονομής των Βραβείων και λοιπών Διακρίσεων του Δ΄ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού.
Το Σάββατο 26/9 στις 6.30' μμ θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Νέων Λογοτεχνών και την Κυριακή 27/9 στις 11.30΄πμ η εκδήλωση απονομής.
Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Τέλος, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν θα πάρετε μέρος στις εκδηλώσεις, ώστε να κλείσουμε δωμάτια με έκπτωση στο Ξενοδοχείο ΑΛΦΑ που συμπεριλαμβάνεται στους χορηγούς φιλοξενίας του Συλλόγου. 

Από το ΔΣ του Συλλόγου